lördag 2 juni 2012

2-dagarsvecka

Låter ju helt perfekt om det hade varit hur många dagar i veckan man jobbar så är inte fallet. Blev hastigt och (o)lustigt ivägskickad till Belgien för att jobba. Som vanligt blev det ingen tid över för annat än jobb och en mage som bara växer. I fredags så blev det ånyo bestämt att jag ska bli deporterad till Belgien även nästa vecka :( Åker på måndag morgon och kommer inte hem förrän fredag kväll. Lär inte bli någon träning nästa vecka heller med andra ord. 2 pass på helgen är vad man tränar för tillfället och det är inte mycket att komma med.

Förra veckan när vi hade besök av sommaren här hemma så var det turligt nog dags för "de äldres utfärd". Tillbringade hela helgen på Kinnekulle i ett strålande väder och med riktigt torra och fina stigar. I år var vi inte mer än 15 man som gav oss iväg men vi hade en underbar tur på ett blomstrande berg.


På fredag och lördag kväll var det denna syn som gällde. Vänern låg helt blank och solen gick ner bakom Kållands Ö.

Innan solnedgången avnöjts så var det sedvanligt långbord som gällde.


Har fått en ny hjälm på huvudet! En Specialized Prevail är det och satan vilken hjälm. Jag har haft fina hjälmar förut men denna var något utöver det vanliga. Sitter hur skönt som helst och är väldigt lätt. Dessutom har den bra luftflöde så hjärnan behöver inte koka bort. Funderar du på att byta hjälm så prova denna på skallen innan du bestämmer dig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar