onsdag 28 december 2011

Löpning

Är det som har stått på programmet den sista tiden. Strax innan jul så försvann den lilla snö/tjäle som fanns och det blev åter skitet i skogen. Inte nog med att det har varit milt, det har ju varit tämligen hårda vindar ett tag. Bara att snöra på sig joggingskorna med andra ord.

På julaftons förmiddag så blev det ett löppass i vanlig ordning. Vi var ca 15st tappra som sprang och jag tror det var för 20 året som vi var ute och sprang på julafton. Om sanningen ska fram så var det nog bara 19 året vi sprang för i fjol åkte vi skidor i stället. Rundan avslutas hur som helst med ett besök hos Tomten i Rydaskogen där vi får glögg och pepparkakor.

På annandagen så var det långpass på programmet och det var 10 tappra som mötte upp. Vi startade i södra delen av skogen och skulle springa rakt genom skogen i ca 2 timmar var meningen. Vi skulle passera målet efter ca 1 timma för att kunna dricka lite om det fanns behov för det. Första delen av passet tog lite längre tid än beräknat så det blev inte någon vätska förrän efter ca 1tim och 40minuter. Efter drickapausen så var det ett antal som valde att inte följa med på resten av passet!?! Hur som helst så blev vi bara 2st som körde hela den planerade rutten. Passet blev ganska så exakt 2 timmar och 30 minuter långt.
Igår så var det dags för årets första inomhuscykling. Klubben körde ett spinningpass på det nyöppnade gymet i Vara. Skönt att slippa alla kläder när man cyklade...

Idag får det bli ett cykelpass på mina stigar för att se vad den hårda vinden har ställt till med. Finns säkert ett och annat träd som ligger i vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar