lördag 26 november 2011

Höstrusk

Livet går sin gilla gång med jobb, sjuka barn och en och annan träning. Passet i måndags som skulle varit ca 1 timma MTB i skogen blev inte mer än drygt 10 minuter. Hade räknat fel på hur mycket ström jag hade kvar i batteriet vilket gjorde att det blev helt svart. Bara att vända hem och vara lagom vresig resten av kvällen. Då Therese skulle iväg på möte fanns det inte tid över till någon annan träning. Ska sanningen fram så försvann även motivationen i och med spänningsfallet.
I onsdags så var det löpintervaller på programmet och även denna gång fick benen en del stryk. Hjärta och lungor hänger med men benen är ännu inte vana vid detta arbete.

Efter gårdagens cirkelträning så körde vi lite stenhårda snabba intervaller vilket kändes när man satt på cykeln idag. Det var inte precis så det spratt i benen. Hade nog varit bättre att ta en vilodag och tittat på Novemberkåsan i stället. Alltid något visst med kåsan, ett satans slit under lång tid. En kompis räknade ut att vi satt på hojen i 13 timmar ett år när det var riktigt skitet. Inte undra på att man var trött efteråt.....
I morgon står det drygt 13km orientering på programmet i en förmodat tämligen blöt skog. Kommer nog att bli krävande. Förra söndagen var kompisen Björn och jag ute på ett hårt orienteringspass med riktigt möra ben som följd. Efter passet var det en välförtjänt bastu med tillhörande skitsnack.

Den gångna veckan har det blivit en hel del arbete med bredbandsföreningen då vi har haft en markägare som har varit besvärlig. Lyckades reda ut problemen och grävningen fortsätter nu som den ska.

Fick hem en ny propeller till båten i går med större stigning och även större diameter. Lyckades få tag i den från USA via en kompis. Den speciella propeller är helt omöjlig att få tag i här i europa....Firman som sålde den skickade inte varor utanför USA så han var tvungen att köpa den och sedan skicka den vidare till mig. Den kom igenom tullen utan skatt och tullavgift :-) Längtar redan till våren så man får ut och prova den nya propellern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar